Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Snyggt med scarf

 
Martin Hansson Café
 
Slipsen kan lätt kännas aningen för formell att bära under sommarhalvåret (inte minst när temperaturen stiger uppe emot 30 grader) så mitt stiltips är att satsa på en scarf istället. Matcha scarfen med en uppknäppt pikétröja för en ledig och stilsäker look. Den rutiga kavajen ovan från Morris Heritage är ett av mina favoritplagg att bära när jag vill dressa upp mig. De vita byxorna är från Oscar Jacobson och solglasögonen från Cutler & Gross. 

Annons

Nu väntar en sommardrink med jobbet (yes, på en måndag) och sen är det jag som ger mig ut och springer milen runt Kungsholmen.
 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar