Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

4 snygga och uppdaterade sätt att bära smoking på

klädkod smoking 2016

 

SNYGG I SMOKING Att bära smoking på ett klassiskt och traditionellt sätt (med vit manschettskjorta, egenknuten fluga och smokingjacka med stora slag) är alltid snyggt. Men jag tycker det är ännu stiligare när man ser män som ger just klädkoden ”smoking” ett nytt snyggt uttryck. Tidigare i veckan ägde brittiska GQ:s Men of The Year-party rum i London och det fanns ett flertal herrar som stack ut med stil.

Annons

 

klädkod smoking 2016

TINIE TEMPAH Brittiske rapparen Tinie Tempah bar en smoking från Dolce & Gabbana i ett pyjamasliknande material med en svart skjorta och kaxiga loafers. Snyggt!

klädkod smoking 2016

JAMES BAY Musikern James Bay syns ofta i en vit t-shirt, skinnjacka och smala jeans så att smälla på med en klassiskt svart smoking är inte riktigt hans stil. Här i en mönstrad kostym, med mörk T-shirt och svarta kängor. Coolt och fortfarande väldigt elegant.

klädkod smoking 2016

MARK RONSON En som alltid känns som direkt tagen ur en glamourös och historisk fest på 1920-talet är Mark Ranson. Det finns få plagg som känns lika exklusiva att bära som en sammetssmoking med glansiga svarta slag. Stilfullt!

klädkod smoking 2016

ALESSANDRO MICHELE Guccis designer Alessandro Michele har gjort det italienska modemärket till det just nu mest hypade modemärket. Smokingen ovan är ett snäpp vågat men också väldigt stilsäkert val. Inget mönster jag personligen velat bära men jag gillart. Snyggt med den stora blomman broderad i fram och en sidenfluga med volym.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar