Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

THE ART OF PACKING – LOUIS VUITTON

Art of Packing Louis Vuitton

 

Art of Packing Louis Vuitton

 

Art of Packing Louis Vuitton

 

Art of Packing Louis Vuitton

 

Art of Packing Louis Vuitton

 

Art of Packing Louis Vuitton

 

Art of Packing Louis Vuitton

 

För ett par veckor sedan fick jag en lektion i ”The art of Packing” av Louis Vuitton. Det var en minst sagt lärorik upplevelse. Jag har alltid tyckt att jag är väldigt duktig på att packa (eftersom jag reser mycket och i stort sett alltid bara flyger med handbagage på mina jobbresor) fram tills nu. Det franska modehuset från 1854 är mästerliga när det kommer till just packningsrutiner och att resa med stil och elegans.

Annons

Skjortorna vikta lager-på-lager utan att bli skrynkliga, att rulla ihop bältena och lägga inuti skorna – eller utmed själva kanten på resväskan som en ram – var bara några av proffstipsen jag tar med mig. Sen lärde jag mig att rulla ihop stickade tröjor (se ovan) för att täcka tomma utrymmen och hela tiden ”bygga” snyggt lager-på-lager med tyngst plagg nedtill.

Ovan ser ni några av mina favoritplagg från Louis Vuitton, samt några personliga favoriter ur min egen garderob som ofta är med när jag packar för resor. Tro mig, när ni packar som ovan kommer ni att upptäcka hur trevligt det blir att packa upp när man är framme utan en enda skrynkla.

 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar