Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

The Miami Beach EDITION

 
Flera av er har kommenterat och mailat om Miami-tips och jag ska har droppat flera namn och adresser på ställen i den mån jag kan på min Instagram. Men innan jag reser någonstans tar jag nästan alltid del av Condeé Nast Travellers resguider. Smarta insider-tips under rubrikerna ”where to stay”, ”where to eat” och ”how to get there” för varje destination.

Annons

Mitt bästa restips när det kommer till Miami är att bo på South Beach – för att båda få närheten till staden och stranden. Jag är en riktig poolplaskare och tillbringar helst halva dagarna i vattnet så vi checkade in på The Miami Beach Edition (mitt favorithotell även i London) som har en fin och väldigt avkopplande pool.

 

Martin Hansson Miami

Jag beställer nästan alltid upp frukosten på rummet när jag bor på hotell. Alltid lika härligt att vakna när man vill och dricka kaffe och käka croissanter i sängen. Pyjamasen är från Calvin Klein.

Martin Hansson Miami

Varje morgon körde några tappra själar löpträning nere vid stranden. Jag var inte en av dem.

Martin Hansson Miami

Den här utsikten från hotellrummet saknar jag redan. Min randig skjorta är från CMMN_SWDN.

Martin Hansson Miami

Editions härliga pool. Vet inte hur många timmar som jag tillbringade i vattnet här förra veckan.

Martin Hansson Miami

Martin Hansson Miami

Martin Hansson Miami

På eftermiddagarna gömde jag mig från solen i hotell-loungen för att bl.a. skriva artiklar till Cafe och uppdatera jobb-mailen. 
 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar