Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

The Perfect Weekend

Martin Hansson  |  Publicerad 2017-05-17 16:52  |  Lästid: < 1 minut

 
Martin Hansson Café
 

För två veckor sedan var jag i Barcelona tillsammans med ett team från Tiger of Sweden för att plåta bilder till en story under namnet ”The Perfect Weekend”. Allt resande de senaste åren har gjort mig betydligt mycket bättre på att packa och veta vilka plagg som är smart att packa ned. Förr så reste jag alltid med ett incheckat bagage och ett handbagage men nu reser jag nästan alltid bara med handbagage – och väljer ut snygga plagg innan resan. Här tipsar jag om mina favoritplagg från Tigers sommarkollektion och delar med mig av några smarta restips. Det känns en aning weird att se sig själv på alla dessa bilder men samtidigt väldigt kul.
 

Martin Hansson Café
 
Martin Hansson Café
 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-06-05 13:27