Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Tom Bradys vinnande Super Bowl-look

Martin Hansson  |  Publicerad 2019-02-04 11:15  |  Lästid: < 1 minuter

När Tom Brady, quarterback i amerikanska fotbollslaget New England Patriots, anlände till Super Bowl-matchen inatt gjorde han det minst sagt stilsäkert. 41-åringen bar allt annat än vad man kan kalla en “budget-look”. Klädd i trenchcoat i mocka från ingen mindre än Tom Ford – och gjorde det håll-käften-snyggt. Inte en helt enkelt ytterplagg att bemästra men Brady lyckades på ett avslappnat elegant sätt. Även den beiga mockaväskan och de svarta läderbootsen är signerade lyxmodehuset Tom Ford.

Du kan pusta ut. För visst går det att kopiera Bradys stil utan att behöva en kreditgräns på en kvarts miljon. Här är fem plagg för att enkelt sno stilen – och storstjärnans elegans – rakt av.

Om du vill bära ett ytterplagg i riktig mocka är det svårt att hitta en låg prislapp (med tanke på materialets kostnad). Självklart finns det alternativ i mockaimitation, men då är livslängden och finishen också därefter. Oscar Jacobson, 9 000 kr.

När det kommer till att hitta bra bas-jeans är Arket att räkna med, 690 kr.

Tiger har alltid levererat briljanta boots. Denna säsong med en mer rektangulär tå istället för rund. Tiger of Sweden, 4 999 kr.

Välj V-ringat och matcha med en vit T-shirt under. Många gånger finare än en vanlig rundhalsad stickad tröja. COS, 990 kr.

En ljus väska är inte alltid det mest praktiska valet – men definitivt snyggare i denna look. Baron, 3 500 kr.

Bästa sättet att "försvinna" och kunna njuta av transportsträckor och köer? Svaret är Beoplay H9i, 5 250 kr + en intressant podd eller ljudbok.

Bygg upp en bra bas. H&M, 149 kr.

Ett par sköldpaddsfärgade solglasögon från Tom Ford är mycket varumärke för relativt "lite" pengar, 2 990 kr.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-02-04 13:22