Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Touchdown Côte d’Azur

martin hansson
Martin Hansson  |  Publicerad 2017-08-15 19:50  |  Lästid: < 1 minut

 
martin hansson
 
Äntligen har vi landat och installerat oss på franska rivieran! I måndagsmorse packade jag två resväskor plus en weekendbag och boardade ett plan till Nice. Jag har hyrt en lägenhet här vid stranden i två veckor och på schemat står i princip ingenting – precis så som jag vill ha det. Då slipper man stressa runt för att uppfylla massa semestermål och kan istället bara ta dagarna som de kommer. Det är tredje året i rad som jag semestrar i Frankrike, så vid det här laget har jag hunnit hitta mina favoritställen. Ska försöka att ha med kameran och dela med mig av så mycket som möjligt de närmsta veckorna.

I dag väntar en dagstur till Saint Jean de Cap Ferrat. En gammal fiskeby belägen i en bukt på östra sidan av halvön Cap Ferrat, mellan Nice och Monaco.
 
Badlakan från Loewe / Pikétröja i frotté från Orlebar Brown / solglasögon från Saint Laurent

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-08-16 07:14