Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Trenchcoat i nylon

 
Martin Hansson 2018 Cafe
 
MIN STIL. I fredags blottade sig äntligen (vår)solen i Stockholm – fantastiskt härligt på så många sätt. Jag fick direkt vårfeeling och såg uteserveringshäng, härligare löpturer och pigga morgnar framför mig.

Annons

Ni vet sedan tidigare att trenchcoaten är ett av mina stora favoritplagg, oavsett årstid, men jag blev extra glad när jag fick syn på den här svarta i nylon i Boss limiterade Black Edition-kollektion (som ni f.ö. kommer att kunna läsa mer om i kommande numret av Café). Ett sportigt – och framförallt – smidigt plagg att använda när man reser, då trenchcoaten enkelt kan vikas ihop i väskan utan att ta någon större plats.
 
Trenchcoat från BOSS Black Edition / sneakers från Prada / byxor från Tiger of Sweden / väska från Bottega Veneta / svart polotröja från Theory

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar