Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Trolla bort mörka ringar under ögonen

Martin Hansson  |  Publicerad 2017-06-09 15:05  |  Lästid: < 1 minuter

 

 
Känner du dig vaken och utvilad – fast dem mörka ringarna eller påsarna under ögonen visar motsatsen? Då är du med stor sannolikhet i behov av en bra groomingprodukt som hjälper dig lite på traven. Ingen produkt kan helt trolla bort påsarna under ögonen men definitivt minska dem. Här är tre grymma groomingprodukter som gör jobbet.
 

Tom Ford Eye Treatment – Det här är en ögoncremé som inte bara svalkar och minskar tröttheten under ögonen. Den är också förpackad i en maskulin och stilsäker förpackning, som många av oss män med stor sannolikhet gärna låter synas i badrummet.
 
Biotherm Homme – Om du upplever att du utöver påsarna under ögonen också har synliga ålderstecken vid ögonen så är detta en kräm för dig. Produkten absorberas lätt in i huden och är inte alls särskilt klibbig.
 
Shiseido Total Revitalizer – Shiseido är ett märke som hör till mina absoluta favoriter när det gäller hudvård. Den här krämen fyller upp huden under ögonen ordentligt med fukt – och ger direkt en slätare och fräschare känsla.
 

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:19