Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

 
I Annonssamarbete med magnum

Vardagslyx på en pinne


 
Magnum
 
Det bästa jag vet är att njuta av mat, resor och härligt häng med mina bästa vänner. Gärna alla tre på en och samma gång. Just den där njutningen när man känner att ”jäklar vad trevligt det här va” eller bara upplever någon utsökt smak är ju en sådan fantastisk lycka. Exakt DEN känslan upplevde jag för några veckor sedan när jag efter jobbet knallade in på 7-eleven med en kompis, valde en Magnum Intense Dark ur frysdisken och satte mig på dramaten-trappan i Stockholm för att njuta av den första vårkvällen.

Jag älskar att äta glass (och har alltid gjort ) så därför är det extra kul att Magnum bad mig välja ut min favoritglass från deras sortiment, för att sedan få full frihet att tolka glassen stilmässigt. Mitt val blev som sagt Magnum Intense Dark, en smakfull chokladglass som omsluts av ett chokladöverdrag beståendes av 70% kakao. All kakao som används i chokladen för alla Magnumglassar är hållbart odlade och kommer från Rainforest Alliance-certifierade jordbruk. Kvalitet är viktigt för mig, både när det gäller vad jag stoppar i mig och vad jag väljer att ha på mig.
 

 
Med tanke på den exklusiva chokladen valde jag att matcha med en rutig rock i ett tyg från en fin italiensk vävare, brun stickad kashmirtörja och ett par lediga dressade byxor. När det gäller mer dressade plagg är jag petig med vilken tygleverantör som står bakom processen och att (i den mån jag kan) se på min stil och garderob ur ett mer hållbart perspektiv.

Känner jag mig själv rätt är det här långt ifrån den enda Magnum-glassen jag kommer att äta under kommande sommarmånader. Extra kul är att Magnum den 18:e maj öppnar en Pleasure Store på NK i Stockholm. Dit kan du gå och komponera ihop din egna Magnum-glass toppad med dina favorittillbehör och ingredienser.
 
Magnum3

Se hur andra modeprofiler valt att styla sina favoriter från Magnum här.

Dela
Tweeta
 


 


Laddar