Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Veckan som gått..

Martin Hansson  |  Publicerad 2017-02-24 11:10  |  Lästid: < 1 minut

 

Den här veckan har jag känt mig konstant trött och bakis – utan att ha druckit en enda droppe alkohol. Efter intensiva jobbperioder får jag ofta en smäll av trötthet, svårt att finna inspiration och lite som ”ett grått mellanläge”. Men jag vill ändå ge mig själv en klapp på axeln för att jag är hundra procent igång med löpträningen, har anmält mig till Göteborgsvarvet i slutet av maj och peppad till att träna. På riktigt.

Sen blev jag också väldigt glad över att SvD ville göra en intervju med mig om Morris-kollektionen som ni kan läsa här.

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-02-24 14:30