Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Veckans läsarfråga

Martin Hansson Cafe
Martin Hansson  |  Publicerad 2017-03-28 23:11  |  Lästid: 2 minuter

 
Martin Hansson Cafe
 
Det var så positiv feedback på när jag svarade på en läsarfråga förra veckan – så tänker att jag fortsätter. Alltid lika kul att få hjälpa till och guida er läsare till en (förhoppningsvis) snyggare till. Jonas, skrev den här frågan till mig över Instagram för ett par dagar sedan.
 
Martin, jag vill gärna ha ett snyggt och tunt fodral för laptopen. I dagsläget ligger datorn i träningsväskan men jag har insett att det inte är en optimal lösning. Har du sett något snyggt och stilrent fodral som skyddar datorn, är snyggt och som ändå inte tar för mycket plats? Hoppas du hinner ta dig tid till att svara. 
 
Jag tror jag vet precis hur du tänker! Jag har oftast en tote-bag eller portfölj av något slag och vill inte heller att datorn ska repa sig eller stöta emot något. Jag hade turen att hitta ett laptopfodral i läder från Saint Laurent för en väldigt snäll prislapp vid årsskiftet, på andrahandsmarknaden Vestiaire Collective. Men utbudet av stilsäkra laptopfodral har vuxit senaste säsongerna är stort. Här nedan är fem stycken riktigt snygga laptopfodral som jag tror att du kommer gilla Jonas.

 

datorfodral

Svart läderfodral från Thom Browne / brunt datorfodral från Zara / laptopfodral från Prada.

datorfodral

Datorfodral i ull från P.A.P / fodral i läder från Common Projects.

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-03-28 23:19