Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Veckans läsarfråga

Martin Hansson  |  Publicerad 2017-03-19 21:46  |  Lästid: < 1 minuter

 

 
Ni läsare är väldigt duktiga på att ställa frågor om stil, herrmode och shoppingtips – så gott som varje dag. Jag försöker att svara på så många som möjligt men måste erkänna att jag ibland tyvärr missar några. Tidigare i veckan fick jag den här frågan, ifrån härliga Måns, så jag tänkte att jag delar med av svaret även till er.
 
Hej Martin! Jag vill investera i en ny vårjacka, max 3 000 kr, som känns trendig och rätt att bära nu i vår men som jag även kan bära under nästa vår och sommar. Jag är medellång 182 cm och behöver få min stil att se snäppet stiligare ut. Jag vill inte bära för någon knasig färg utan vill ha en neutral jacka. Tack för en grymt inspirerande blogg.
 
Härligt att det äntligen börjar bli dags att tänka på vårjackan! Än så länge är vädret fortfarande rätt ostabilt men efter den här soliga helgen i Stockholm känns det som att vårvädret och plusgraderna är här för att stanna. Våren 2017 bjuder på fler snygga jackor än någonsin och många moderna klassiker finns i butikerna redan. Mina favoriter bland vårens alla olika jackmodeller – som jag tror att du kommer gilla Måns – är bomberjackan, trenchcoaten, mockajackan och skjortjackan. Här nedan är fem snygga och stilrena vårjackor under 3 000 kr.
 

Bomberjacka från H&M, coach jacka från Tiger of Sweden, trenchcoat från Zara.

Mörkblå mockajacka från H&M och skjortjacka från Our Legacy.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:25