Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Vinterns snyggaste skor

Prada FW17 Skor
Martin Hansson  |  Publicerad 2017-10-23 00:19  |  Lästid: < 1 minut

 
Prada FW17 Skor
 
NYTT IN. Jag vet i ärlighetens namn inte riktigt om jag kan motivera mitt senaste skoköp – mer än att jag rådiggar pjucksen – men nu är de här loafersen från Prada mina. Och jag är SÅ nöjd över dem. Jag har redan tänkt ut ett flertal olika klädval och kombinationer i huvudet om hur jag vill matcha skorna den närmsta säsongen, både till vardags och vid mer exklusiva tillfällen. Men mest ser jag fram emot att låta loafersen göra premiär när jag åker till Venedig och Italien i slutat av nästa vecka.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-10-23 00:21