Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Volvo Ocean Race

Martin Hansson  |  Publicerad 2018-06-21 12:09  |  Lästid: 2 minuter

 

 
GÖTEBORG. I tisdagsmorse flög jag ned till västkusten för att få en dos av Volvo Ocean Race. Jag är så sjukt imponerad och har en sådan stor respekt för de tappra seglarna som deltar i detta världsäventyr. Tänk er själva: åtta månader på en båt med väldigt begränsat utrymme, jorden runt, på öppna världshav, i sol och storm. Det är verkligen en extrem tävling på liv och död. Och innan ni tänker att ”Volvo Ocean Race är nog min nästa utmaning” för mig bör ni kolla in det här klippet.

Jag hade äran att tillsammans med Omega, som är official timekeeper för Volvo Ocean Race att få gästa Team Brunel och få gå ombord på deras båt. Tanken var att vi tillsammans skulle segla ihop under eftermiddagen men vädret var för blåsigt i Göteborg denna eftermiddag så jag fick nöja mig med att träffa teamet på en stillastående båt denna gång. En härlig upplevelse på så många olika sätt.
 
Volvo Ocean Race 2018

Volvo Ocean Race 2018
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-06-21 15:28