Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Weekend Journal

Weekend Journal
Martin Hansson  |  Publicerad 2017-04-21 10:33  |  Lästid: < 1 minut

 
Weekend Journal
 

× RESOR Tro det eller ej men det är inte slut på resandet ännu för min del (och oj vad det kan ha sina baksidor ska ni veta). Men på måndag nästa vecka flyger direkt från semestern här på Koh Samui vidare till Barcelona för en spännande plåtning. Ser bland annat fram emot att checka in här och beställa in en riktigt smarrig pasta här .

× STIL Den här ljusa mockajackan från Tiger of Sweden känns lika elegant som den väcker vårkänslor. Har du inte haffat ett par vita sneakers ännu tycker jag att Pradas pjucks är vassa.

× LÄSNING Roger Federer är en idrottsman jag beundrar på många sätt. I helgen ska jag läsa igenom GQ:s långa intervju med tennisstjärnan.

× GROOMING Hur mycket jag än smörjt in mig med starka solkrämer den här veckan så är det svårt att hålla rödhud borta, inte minst i ansiktet. Den här gröna burken från Perricone en given favorit i min grooming-arsenal.

× MUSIK Som jag nämnde i det här inlägget skulle jag ljuga om jag inte nämnde Harry Styles senaste låt som en av de absolut mest spelade på mina Spotify-listor.
 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-04-21 10:44