Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Weekend Journal

 

 

× HOTELL Den här helgen väntar en staycation på nyöppnade designhotellet Hobo i Stockholm. Jag ser fram emot en lång sovmorgon och en rejäl frukost uppe på rummet. Sömnkontot behöver verkligen fyllas med fler timmar den här långhelgen.

Annons

× STIL Svart, stickad och kashmir är sällan en tråkig kombination. Tröjan ovan från The Elder Statesman adderar jag mer än gärna till min vårgarderob och matchar med ljusa jeans. Sen gillar jag verkligen dessa svartvita sneakers från Lanvin.

× LÄSNING Brittiska GQ Styles senaste omslag med Travis Scott lockar åtminstone mig till läsning. Läs en härlig intervju med rapparen här.

× GROOMING Mycket resande, stress och många timmar på ett flygplan gör att hyn i ansiktet behöver lite omtanke. Den här overnight masken från Allies of Skin är snäll mot huden och fräschar upp.

× MUSIK Lana Del Reys låt ”Lust for Life” med The Weeknd är en av de mest spelade låtarna på min Spotify-lista just nu.
 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar