Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Weekend Journal

Florence

 

RESOR Om några veckor åker jag till Florens ett par dagar för herrmodemässan Pitti Uomo. Ska försöka hinna med att tillbringa en halvdag vid den här härliga poolen.

LÄSNING  Jag har varit på resande fot hela veckan så helgen kommer att tillbringas hemma. En hög med tvätt väntar och sen tänker jag öppna senaste numret av mitt favoritmagasin när det kommer till inredning – Architectural Digest.

Annons

GROOMING Ny säsong på året betyder en ny -lättare – doft på groominghyllan. Jag ger tummen upp för Tom Ford året runt men när det kommer till dofter för sommaren har Ford definitivt bästa utbudet. Min favorit? Neroli Portofino.

MUSIK  Kents sista album växer för varje lyssning. Snacka om att sluta på topp. Låten ”Nattpojken och dagflickan” har spelats minst 17 gånger denna fredagsmorgon.

HERRMODE  Att bära en rosa skjorta snyggt kan vara en svår nöt att knäcka. Men efter att sett denna skjorta från Our Legacy känns rosa väldigt självklart. På nästippen låter jag gärna Illestevas solbrillor ”Capri” vila.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar