Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Weekend mode

Martin Hansson  |  Publicerad 2016-09-04 16:30  |  Lästid: < 1 minut

Stockholm Fashion Week
 

MIN HELG Efter en kaotisk jobbvecka blev det.. en väldigt lugn helg. Fem sidor dagstidning att fylla, host för Fashion Night i Sturegallerian, ett tiotal viktiga möten, middag med Johan Lindeberg och plåtning till ett spännande samarbete är bara några av punkterna som stod på schemat i veckan. Men nu, efter två dagars slappande, känner jag mig nästan helt återhämtad. I kväll väntar ett löparpass på 12 km runt Kungsholmen. Ska bli otroligt skönt att springa – jag får alltid extra energi av att ge mig ut i löparspåret.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar