Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

@martinhanssons

Martin-1
 

INSTAGRAM 1. På väg till middag på Hotel de Russie. Innergården är en oas mitt i centrala Rom. Om inte middag så perfekt för en drink // 2. Hur väljer jag att fira en jobbframgång? Ringer två peppande vänner och skålar med  Aperol Spritz // 3.

Annons

Stort tack för all feedback kring mitt designsamarbete med Morris (läs en intervju med mig här). Egendesignade plagg var en av punkterna på ”att-göra-innan-30-listan” // 4. Kollektionen innehåller bl.a. exklusiva kavajer, mönstrade skjortor, prisvärda sneakers och stilsäkra accessoarer // 5. Nu räknar jag ner dagarna till strandhäng och slappande på franska rivieran // Gatorna i Rom är perfekt för härligt strosande. 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar